Col·laboració de TROMBER al Cruïlla Barcelona Summer Festival

iEl passat mes de Juliol, es va celebrar a Barcelona Cruïlla Barcelona Summer Festival, en el Parc del Fòrum. Durant 7 días, TROMBER va cedir 6 vehicles elèctrics pel personal de producció del Festival.

Gerard Aguiló Coll, va formar part de l’equip de producció i, durant els 7 dies que va durar el festival, va utilitzar TROMBER.

Vàrem parlar amb en Gerard perquè ens expliqués l’experiència i sobre la col·laboració de TROMBER amb ells.

Considera que, TROMBER és un vehicle que s’adapta a les necessitats del personal ue treballa en l’organització d’esdeveniments, augmentant el rendiment d’aquests.

Afageix que, és una eina que ha aportat solucions novedoses a la producció del Festival, facilitant els trajectes de grans espais, ajudant a millorar la mobilitat dintre d’aquests.

Confirma, també, que l’ús de TROMBER li ha resultat a tot l’equip molt fàcil i novedós. Han tingut molt en compte el respecte que te la nostre marca amb el medi ambient.

Un comentari personal que ens va fer en Gerard:

“Es la primera vegada que acaba el Festival i em sento les cames”.

Per TROMBER , ha sigut una oportunidad i una experiència novedosa col·laborar amb el Cruïlla Barcelona Summer Festival. Esperem tornar a col·laborar amb l’equip de producció les pròximes ediciones.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.